Pizza Vignola Cherry este o pizza care contien suficient de mult alcool cat sa induca o usoara stare de ameteala celor care o consuma. Ea contine mozzarella, gorgonzola, prosciutto, miere din flori de portocal si cirese italienesti scufundate in vodka de zmeura.
Victor Paone, bucatarul-sef al restaurantului a explicat ca reteta a fost inventata in urma unor experimente. Bucatarii doreau sa creeze o reteta de pizza cu cirese dar acestea se uscau prea tare in cuptor asa ca le-a venit ideea sa le tina in vodka inainte de a le pune pe preparat.
"Am ajuns la concluzia ca este o pizza minunata, insa continutul de alcool era prea ridicat, asa ca am venit cu ideea de pizza pentru cei peste 21 de ani", a declarat Paone.
Boston nu are legi referitoare la continutul de alcool din mancare, chiar daca la restaurantul Salvatore's trebuie sa arati buletinul inainte de a comanda, potrivit stirileprotv.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro