Reprezentantii Mitropoliei Republicii Moldova solicita Guvernului sa interzica angajarea persoanelor homosexuale in scoli, spitale si in domeniul alimentatiei publice.
Potrivit publika.md, clericii moldoveni vor trimite o cerere Comisiei juridice a Parlamentului in care solicita modificarea Legii privind egalitatea sanselor, pentru a interzice angajarea homosexualilor in anumite domenii.

"Legea de egalitate a sanselor a deschis larg poarta si a creat un rai pentru homosexuali. Cerem sa-i mai stopeze un pic, sa nu le permita sa se angajeze in campul muncii in institutiile de invatamant, in institutiile de ocrotire a sanatatii si in cele de alimentatie publica. Inchipuiti-va ca un homosexual, 92 la suta dintre care sunt purtatori de HIC, de SIDA, se angajeaza la o statie de transfuzie a sangelui. Aceasta ar fi o catastrofa", a declarat Mitropolitul de Balti si Falesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.