Un spital din China vrea sa revolutioneze medicina fertilitatii, introducand un dispozitiv automat care sa ajute barbatii infertili.

Dispozitivul costa 2.800 de dolari si este prevazut cu un aparat de masaj care ofera utilizatorilor "o senzatie de comfort pronuntata", scrie medicaldaily.com.

Masina se adreseaza barbatilor care au probleme de fertilitate si care nu pot sa doneze sperma "dupa metoda traditionala", explica Zhu Guoxin, directorul departamentului de Urologie al spitalului Zhengzhou.

Masina este colorata in roz, albastru si gri iar utilizatorul poate regla temperatura, amplitudinea, frecventa si viteza. De asemenea, extractorul mai este dotat cu un ecran si sistem audio surround.

In principiu, aparatul nu va fi folosit in clinicile de fertilizare, ci doar in spitale, deoarece functia sa principala nu este donarea de sperma si tratarea problemelor de infertilitate.

Creatorii au simtit nevoia sa precizeze acest lucru deoarece prezentarea video a dispozitivului a facut furori pe Internet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.