In aprilie 2012, un restaurant KFC din Sydney, Australia, a pierdut un proces in urma caruia a trebuit sa plateasca 8,3 milioane dolari unei fete care s-a imbolnavit de salmonella dupa ce a mancat in stabilimentul respectiv.

Potrivit medicaldaily.com, in 2005, Monika Samaan si familia ei s-au imbolnavit dupa ce au luat masa in restaurantul respectiv, dar Monika a fost singura care nu si-a mai revenit. Fata si-a pierdut abilitatea de a mai vorbi si este nevoita sa utilizeze un scaun cu rotile pentru tot restul vietii ei.

Desi, in timpul procesului, angajatii restaurantului au recunoscut ca au manipulat mancarea fara manusi si chiar au scapat-o pe jos, reprezentantii restaurantului nu si-au recunoscut greseala si au facut apel acuzand judecatorii ca au acordat prea multa atentie anumitor dovezi si au dat un verdict gresit.

Mai mult de atat, desi familia Monikai locuieste intr-un cartier sarac de la marginea orasului Sydney, restaurantul vrea ca plata daunelor sa fie anulata si cheltuielile de judecata sa fie platite de victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.