Valerie Spruill din statul Ohio a descoperit spre oroarea ei ca sotul ei, Percy, i-a fost in acelasi timp tata biologic.

Sotul femeii a murit in 1998 la varsta de 60 de ani si a conceput-o pe fiica/sotia sa la varsta de 15 ani. Mama lui Valerie era o prostituata care a dat-o spre adoptie. Valerie Spruill are 60 de ani in prezent, trei copii si opt nepoti.

Primele indicii care au facut-o suspicioasa in legatura cu relatia cu sotul ei au fost zvonurile. In cele din urma, un unchi al sau i-a spus adevarul.

Valerie a comandat un test ADN si a descoperit ca intr-adevar, sotul ei era tatal ei biologic dar nu stie daca Percy ar fi cunoscut acest fapt. Probabil ca da, banuieste ea, si nu a spus nimic pentru ca nu dorea sa o socheze.

Momentan Valerie participa la sedinte de psihoterapie si doreste sa-si gaseasa fratii vitregi. Nu se stie cati frati si cate surori vitrege ar avea, dar ea suspecteaza ca exista cel putin sase frati in lume.

"Obiectivul meu este sa-i gasesc si sa le spun ca mama ne-a iubit. Slava Domnului ca ne-a dat spre adoptie pentru a putea avea o viata frumoasa", a declarat Valerie, citata de medicaldaily.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.