Patru aradeni sunt hotarati sa intre in Guiness Book cu cea mai lunga expeditie, de 25 mii de kilometri, prin Asia pe un traseu in forma de inima.

Expeditia intitulata “Romania – o inima pentru Asia” va avea loc in perioada 3 august – 3 octombrie. Aradenii vor sa stabileasca recordul cu privire la o expeditie integral aradeana/romaneasca de o asemenea anvergura si parcurgerea itinerariului in forma de inima pe trasee cat mai salbatice.

Expeditia va fi filmata pe toata durata acesteia.

Va fi un film documentar «real», pas cu pas, fara momente regizate. In acest film dorim sa prezentam intr-un mod cat mai spectaculos greutatile de care se lovesc cei care fac asemenea expeditii, dar si interactiunile cu populatiile locale, natura locurilor strabatute sau imagini spectaculoase din parcurgerea portiunilor off-road ale itinerariului“, a precizat jurnalistul aradean care va participa la aceasta expeditie, potrivit glsa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.