Clarvazatorii, ghicitorii si astrologii din Bulgaria, dintre care unii dezleaga blesteme prin email, au raportat la fisc venituri de sute de mii de leva (sute de mii de euro).

Se pare ca bulgarii afectati de criza economica sunt dispusi sa dea sume uriase de bani pentru a-si afla viitorul, transmite Novinite, citeaza incomemagazine.ro.

Datele Agentiei Nationale pentru Venituri arata ca numai un singur prezicator a raportat venituri de mai multe sute de mii de leva, fiind unul dintre cei mai mari platitori de taxe din Bulgaria. Nu mai putin de 40 de ghicitori si-au conectat registrele contabile la agentia fiscala, pentru a transmite date in timp real referitoare la veniturile realizate.

In ultimii ani, clarvazatorii, ghicitorii si astrologii care sustin ca au puteri speciale au devenit un adevarat fenomen social. Misticismul, superstitiile si disperarea bulgarilor au condus in perioada de criza la o dezvoltare fara precedent a acestui gen de afaceri.

In Sofia sunt inregistrati legal noua clarvazatori, capitala fiind urmata de orasul Veliko Tarnovo din nordul tarii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.