Angajatii care lucreaza in birouri comune sunt mai stresati decat ceilalti.

S-a descoperit o solutie pentru linistea angajatilor, constant intrerupti de zgomotul din birourile comune unde toata lumea vorbeste cu toata lumea.

Unele firme au inceput de curand sa implementeze un sistem eficient de “camuflare a sunetelor”. Softul emite un zgomot de fond asemanator celui produs de un sistem de ventilatie dar care este reglat pe aceeasi frecventa ca si vocea umana.
Astfel, susotelie din birou nu se mai aud.

O companie americana, Autodesk, a folosit acest sistem vreme de 3 luni fara sa le spuna angajatilor. Intr-o zi, insa, managerii au oprit aparatul si au vrut sa vada care este reactia oamenilor.

"Angajatii pareau dezorientati. Nu stiau exact ce s-a intamplat, simteau ca e ceva diferit dar nu stiau ce anume. Au aparut in cateva zile foarte multe plangeri legate de zgomotele facute de colegi", spune unul dintre sefii companiei, potrivit realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.