In Romania traiesc 461 de persoane cu varsta de 100 de ani sau mai mare decat aceasta.

Cel mai batran locuitor al tarii este o femeie de 112 ani din Tulcea, potrivit datelor centralizate de Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din MAI.

Cati ani are cel mai BATRAN barbat din lume?

Intr-un comunicat remis de Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), din totalul celor care au implinit centenarul:

- 197 de persoane nu au dorit preschimbarea buletinelor de identitate pe care le detin;

- 79 erau detinatoare de carti de identitate;

- iar pentru 102 activitatile urmeaza a se finaliza.

83 de persoane cu varsta peste 100 de ani au primit deja carti de identitate, in cadrul unei campanii desfasurate la nivel national de catre Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, relateaza MEDIAFAX.

Scopul actiunii desfasurate de Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date a fost de a actualiza datele inregistrate in Registrul National de Evidenta a Persoanelor si de a identifica cetatenii romani cu varsta peste 100 de ani, care locuiesc in prezent pe teritoriul Romaniei, scrie realitatea.

Citeste si Cati ani are cel mai batran pirat al Internetului?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.