Aviz pariorilor care vor sa-si incerce norocul cu ocazia Campionatului European de Fotbal. Exista un elefant care va prezice rezultatele.

Citta este un "rezident" al Gradinei Zoologie din Cracovia si este castigatorul concursului de desemnare a "prezicatorului oficial" al Euro 2012. La ultimul Campionat Mondial de fotbal, caractita Paul a devenit vedeta dupa ce a prezis corect cine va castiga opt meciuri printre care si finala.

Citta a fost ales dupa ce a prezis ca Chelsea va castiga finala Ligii Campionilor. In concurs el a candidat contra magarului Katherine si contra papagalului Jacko. Diferite alimente au fost prezentate animalelor, iar Citta a fost singurul care ales sa manance marul care reprezenta Chelsea.

Citta va prezice rezultatele meciurilor Euro 2012 alaturi de partenerul sau porc, selectat la Kiev pentru acelasi rol, scrie mirror.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.