O fetita de 8 ani din Marea Britaniei i-a scris o scrisoare reginei Elisabeta a II-a pentru ca nu a fost admisa la scoala care aplicase.

Situatia Jessicai Compston este cu una si mai speciala, pentru ca ea sufera de tulburari obsesiv compulsive, un sindrom care se manifesta prin teama, obsesii, stres si anxietate.

’’Conducerea scolii unde am invatat nu vrea sa ma primeasca inapoi. Mi-e dor de Little Thetford School. Ma poti ajuta?’’, i-a scris fetita reginei, scrie dailymail.co.uk.

Se pare ca scrisoarea a impresionat-o pe regina, care i-a raspuns micutei in mai putin de o luna. ’’Nu pot interveni personal, asa ca ti-am trimis scrisoarea catre ministrul Educatiei, Michael Gove. El este persoana potrivita care te poate ajuta’’, a mentionat regina, conform gandul.info.

Un purtator de cuvant al Ministerului Educatiei a declarat ca departamentul va face tot posibilul pentru a gasi o rezolvare in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.