Banii nu aduc intotdeauna fericirea. Descopera cele mai bizare recompense primite vreodata.

  • Un milion de dolari pentru o dovada ca nu mai este virgin
Site-ul oddee.com scrie despre virginitatea unui jucator american de fotbal care a imbogatit o companie ce detinea o platforma de socializare de tip matrimoniale. Firma a construit o campanie de promovare bazata pe o recompensa de 1 milion de dolari oferita fetei care va reusi sa-i fure fecioria jucatorului.

  • Orgie pentru angajati, drept recompensa
O companie de asigurari germana s-a gandit sa ii recompenseze pe angajatii sai intr-un mod ceva mai deosebit. In locul primelor, cadourilor sau bonificatiilor, f irma a “angajat" suficiente prostituate cat sa ajunga pentru toata lumea.

  • Elevul cu notele cele mai bune primeste o masina
Asta da recompensa. O scoala din Texas a dat un Chevrolet Camaro unui elev, in 2011, pentru performantele obtinute. Campania motivationala organizata a avut un mare succes, gradul de prezenta la ore si de atentie a crescut brusc.

  • S-a predat pentru a pune mana pe recompensa pusa pe numele lui
Un comandant al talibanilor, Mohammad Ashan, a preferat sa se predea autoritatilor, in schimbul recompensei de 100 de dolari pusa pe capul sau. Suma nu pare mare pentru noi, insa, in cazul lui aceasta i-ar fi ajuns pentru a-si intretine familia. Din nefericire, se pare ca americanii l-au si retinut si l-au lasat si fara bani, asa ca tot entuziasmul lui a fost inutil.

  • Prima de 15 milioane dolari
Un patron australian si-a lasat angajatii cu gura cascata atunci cand i-a anuntat ca urmeaza sa primeasca o prima de nici mai mult nici mai putin de 15 milioane de dolari, in total. Cu toate ca era vorba de 2.000 de angajati, nici 15 milioane de dolari nu poti spune ca sunt putini bani.

Primele individuale au fost cuprinse intre 8.500 si chiar 100.000 de dolari, in functie de vechime soferilor in respectiva companie.

Citeste si:
DOCUMENT. Guvernul a publicat măsurile fiscale. Cum vor fi taxate...
DOCUMENT. Guvernul a publicat...

  • Excursie pentru prizonieri
Un grup de detinuti a castigat un concurs de lectura ce avea ca premiu o excursie in Scotia. Din pacate, acestia nu au putut intra in posesia castigului pentru ca se aflau in inchisoare. In schimb, ei au primit vizita unui scriitor si carti in valoare de 200 de dolari pentru fiecare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.