Incredibil26 Aprilie 2012

Lectura sub un minut

Cladirea din dealul Filaretului are o istorie ce porneste de pe vremea domniei lui Carol I si este asezata pe unul dintre cele mai inalte puncte ale Bucurestiului. Vezi ce pret are cea mai scumpa casa din Capitala?
Palatul Suter se afla in zona parcului Carol si este cea mai scumpa proprietate de vanzare a momentului, avand un pret de circa 10 milioane de euro

"Pretul este justificat datorita prestigiului acestei proprietati. Dincolo de un amplasament aparte, vorbim de o proprietate imobiliara cu un istoric deosebit, legat de cel al familiei regale, complet renovata", a declarat Adrian Erimescu, managerul general al portalului imobiliare.ro.

Palatul Suter, actualul hotel Carol Parc, este scos la vanzare la pretul de 9.900.000 de euro, plus comision si TVA, potrivit imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din tara.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.