Un tanar iubeste atat de mult maimutele incat a hotarat sa traiasca la fel ca ele. Vezi cum se deplaseaza si ce mod de viata a adoptat Kenichi Ito, devenind astfel cel mai rapid om din lume.

Kenichi Ito, un tanar de 29 de ani, din Tokyo, se deplaseaza folosindu-se de maini si picioare, asemeni maimutelor. Totul a inceput cand Ito a vazut cat de rapida este o maimutica, cat de repede poate sa fuga. Din acel moment, tanarul a inceput sa se antreneze zilnic pentru a deveni cel mai bun si cel mai rapid om din lume, scrie apropo.ro.

"Am ceva trasaturi de maimuta, inca din copilarie eram tachinat cu apelativul de maimuta", spune Ito in videoclipul postat pe youtube.com. "Cand am vazut cat de repede pot ele sa fuga, m-am gandit ca si eu pot sa o fac. M-am ambitionat si in fiecare zi am inceput sa alerg ca ele, sa mai antrenez la modul cel mai serios", a mai adaugat el.

De 8 ani si jumatate, Ito se antreneaza zilnic, iar stilul sau este unul unic, inspirat de maimutele africane Patas.

Galopul sau unic i-a adus un loc in Cartea Recordurilor pentru ca a alergat 100 de metri in doar 18,58 de secunde.

Ito a avut parte de si de intamplari mai putin fericite. Pe cand se antrena intr-o zona de munte, un vanator a incercat sa il impuste, fiind confundat cu un animal salbatic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.