Dependenta de Coca-Cola poate ucide. Primul caz de acest fel intra in atentia media, dupa ce o tanara neo-zeelandeza a murit in urma unei crize cardiace din cauza dependentei de coca-cola.

Natasha Harris (30 de ani) a murit in februarie 2010 la Invercargill (Noua Zeelanda). Decesul ei suspect a declansat o polemica asupra consumului excesiv de bauturi gazoase.

Potrivit apropiatilor femeii, Natasha bea cam 8 l de bauturi gazoase pe zi, scrie capital. S-a deschis o ancheta pentru a vedea daca a existat vreo legatura intre decesul tragic al tinerei si consumul de coca-cola.

Firma americana Coca-Cola se apara insa. Karen Thompson, purtator de cuvant al companiei in Oceania, a difuzat un comunicat in care afirma ca bautura incriminata nu reprezinta niciun pericol pentru sanatatea consumatorilor.

Intr-o declaratie pentru publicatia The Southland Times, un reprezentant al Coca Cola a atras atentia asupra obiceiului nesanatos al femeii. "Consumul in exces al oricarui produs, inclusiv apa, poate fi daunator", a declarat oficialul companiei, conform realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.