La varsta de 14 ani, o tanara din Florida este supranumita de presa americana "micul mogul" pentru ca a reusit, prin forte proprii si afaceri, sa stranga bani pentru a cumpara o CASA.

Adolescenta a prins gustul banilor si mai ales a invatat tainele monedelor valoroase de la parintii ei, care sunt agenti de vanzari, astfel incat i-a fost destul de usor sa vada cum se procedeaza, scrie businessinsider.com.

Totul a inceput cand a observat ca mama sa investeste banii castigati in case pe care le renoveaza si le revinde la pret majorat.

Cum nu avea un capital de la care sa porneasca a inceput sa scoata la vanzare pe site-uri de licitatii sau direct in garajul din curtea casei, lucruri lasate de fostii proprietari in casele pe care le ofereau spre vanzare, cum ar fi haine sau obiecte de mobilier.

Tanara explica si accentueaza in mod clar ca niciodata nu a vrut si nu va vrea sa imprumute bani de la banca.

Primii bani castigati nu i-a cheltuit, ci i-a investit mai departe. A facut achizitii de pe internet, a cumparat, a restaurat si a revandut lucruri pe internet, prin intermediul Craiglist si Ebay.

Astfel, fata a reusit sa stranga banii necesari pentru achizitionarea unei case. Imobilul este acum dat spre inchirie, iar banii castigati vor fi reinvestiti, dupa cum declara fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.