Oxitocina, cunoscuta ca fiind "hormonul dragostei",  poate imbunati in mod uimitor performantele sexuale ale barbatilor, producand un efect similar celebrei Viagra.

Daca efectele sale asupra corpului femeilor erau cunoscute pana acum, cele asupra barbatului au iesit la iveala odata cu realizarea studiului de catre cercetatorii american . Acestia au luat un subiect de sex masculin, tata a trei copii, si au descoperit ca, pulverizarea nazala de doua ori pe zi face minuni in viata de cuplu.

Libidoul sau a crescut de la "foarte slab" la "ceva mai puternic", iar nivelul sau de excitare s-a schimbat de la "foarte dificil" la "ceva mai usor de excitat", scrie dailymail.co.uk.

Si viata sa emotionala s-a imbunatatit considerabil in urma folosirii spray-ului nazal, astfel ca a inceput sa fie mai dragastos cu consoarta sa si a devenit mai apropiat din punct de vedere fizic de dansa.

Subiectul a folosit spray-ul timp de mai multe luni, de doua ori pe zi. Odata cu intreruperea administrarii lui si efectele au disparut, informeaza gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.