Politistii din Virginia se confrunta cu mai multe cazuri de spargeri de banci cu totul iesite din comun.

In doar cateva zile, o femeie a jefuit cel putin patru banci, de fiecare data ea vorbind la telefonul mobil in timp ce informa angajatii de la ghiseu, prin intermediul unui biletel, ca vrea banii din seif. "E prima oara cand in SUA se comite o infractiune majora in timp ce autorul vorbeste la telefon. Acest mod de operare este cu totul neobisnuit", a declarat pentru CNN Kraig Troxell, seriful orasului Loudoun, unul din locurile in care au avut loc spargeri. Din primele date ale anchetei se pare ca femeia necunoscuta a jefuit cel putin patru banci din regiunea Wachovia.

La trei "lovituri" ea a folosit doar un biletel de hartie pe care l-a intins angajatului de la ghiseu si in care scria ca este inarmata si vrea banii din seif. La ultimul jaf, ea a amenintat angajatii cu o arma, fara insa sa renunte la misterioasa convorbire telefonica. "Ceea ce incercam acum sa aflam este daca autoarea jafurilor vorbeste intr-adevar la telefon sau gestul face doar parte din strategia ei", a mai spus seriful din Loudoun. Desi anchetatorii nu au anuntat inca la cat se ridica suma furata de infractoare, surse din politie au declarat ca ar fi vorba de cateva sute de mii de dolari. Martorii care au asistat la ultimul jaf povestesc ca femeia avea un usor accent hispanic. La una din bancile jefuite, camerele de supraveghere au surprins-o pe autoare atunci cand dadea lovitura vorbind in acelasi timp la telefon


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.