Localitatea Buford din Wyoming, "cea mai mica localitate din Statele Unite", conform singurului sau rezident, a fost vanduta in intregime, cu suma de 900.000, unui vietnamez care doreste sa ramana anonim.

Douazeci si cinci de persoane s-au inregistrat la licitatie.

Ultimul rezident al Buford, Don Sammons, in varsta de 61 de ani, a declarat pentru AFP ca un vietnamez a castigat licitatia cu suma de 900.000 de dolari, scrie MEDIAFAX.

Astazi, "sunt si fericit si trist, dar asta este ceea ce am vrut", a adaugat Sammons care intentioneaza sa plece "intr-o zona unde exista plaje cu nisip, poate si un palmier" inainte de a scrie o carte despre cei 30 de ani petrecuti in Buford.

Dupa ce trenurile au incetat sa se mai opreasca in acest oras, locuitorii au inceput sa plece rand pe rand, ajungandu-se ca pe panoul de la intrarea in sat sa fie scris : "Populatia Buford:...1".

Sammons, care ar fi trebuit sa fi parasit sediul in termen de treizeci de zile, a venit sa se stabileasca acolo, in 1980, impreuna cu familia sa. Ulterior sotia lui a murit.

Cumparatorul va avea un teren de 40 kilometri patrati, o casa cu trei camere, un garaj, si un turn de telefon mobila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.