In America, masinile zboara. Nu toate, ci prototipul realizat de o companie care a anuntat ca a reusit primul zbor experimental cu un automobil zburator, deschizand astfel o noua era a transporturilor auto.

Compania a declarat ca, in decursul anului urmator, automobilul zburator va fi produs in serie si va putea fi cumparat de orice doritor.

Vehiculul este echipat cu doua locuri si are doua aripi care se pot plia atunci cand automobilul ruleaza pe sosea la fel ca orice alta masina "clasica". In decursul experimentelor efectuate luna trecuta, prototipul a reusit sa zboare la altitudinea de 426 metri, timp de 8 minute.

  • Cat costa?
Aproximativ 100 persoane au depus deja suma de 10.000 ca avans, pentru a-si rezerva dreptul de a se numara astfel printre primii norocosi care vor detine un automobil zburator, informeaza descopera.ro. Pretul final pentru un automobil Transition este estimat la 279.000 USD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.