Descopera care sunt popoarele care prefera sexul pe intuneric si jucariile sexuale.

Studiul, realizat de firma de lenjerie intima masculina a tenismanului Björn Borg, a aratat ca diferenta dintre procentul cetatenilor nemti care apreciaza jucariile sexuale, de 44%, si locuitorii altor tari este destul de mare.

Acestia cred, conform The Local, ca "jucariile si gadget-urile fac sexul mai amuzant", sustinand, insa, ca doar 16% dintre ei ar putea fi excitati de "lenjeria intima care cu led-uri". In opozitie cu acestia, cetatenii chinezi care au participat la studiu sustin ca pentru ei o astfel de lenjerie are efecte miraculoase.

  • Pe intuneric sau pe lumina?

O alta nedumerire a fost elucidata tot in cadrul aceluiasi studiu: Cu lumina aprinsa sau stinsa?Daca germanii sunt europenii care iubesc cel mai tare sexul cu lumina aprinsa cu 53% , ei sunt depasiti de "latino loverii" spanioli care iubesc "pe lumina" in proportie de 56%. Spre deosebire de acestia, 65% dintre britanici prefera sexul cu lumina stinsa, acestia fiind cei mai pudici dintre toti cei intervievati.

  • La intrebarea "De ce inchideti lumina atunci cand faceti sex?"raspunsurile au fost diverse
Majoritatea au ezitat si au raspuns rusinati '"pentru ca este mai sexy" , iar 19% dintre germanii care au raspuns provocarii au declarat ca "nu se gasesc atat de atractivi pentru a pastra lumina deschisa". Tot germanii au dat si cel mai brutal raspuns, acestia declarand ca "nu-si gasesc partenerul atractiv" sau "prefer sa ma gandesc la altcineva' .

Sondajul a fost condus in noua tari din lume si a fost realizat pe un esantion de 1700 de persoane cu varste cuprinse intre 18-30 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.