Artistul Daniel Knorr, roman nascut la Sibiu, a creat pentru expozitia "At your service - Art and Labour" doi roboti speciali.

"At Your Service – Art and Labour" este o expozitie atipica, al carui scop este sa exprime automatizarea procesului de munca si cum influenteaza societatea viitorul vietii noastre profesionale. Artistul roman participa la expozitie cu doi roboti cersetori: unul dintre ei este la Muzeul Tehnic din oras, iar celalalt isi castiga "painea" pe strada, pe una dintre cele mai aglomerate artere comerciale ale Vienei.

Modul lor de operare este simplu: in momentul in care o persoana se apropie de o astfel de masinarie, ea ii face un compliment. Apoi robotii cer putin maruntis pentru vorbele lor dulci si mai spun si multumesc dupa ce sunt rasplatiti, scrie evz.ro.

Daca cineva se incumeta sa dea bani cersetorilor cibernetici, Knorr foloseste acele fonduri neconventionale pentru reparatii. Cersetorii mecanici pot fi vazuti pe strada pana la sfarsitul expozitiei, pe 3 martie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.