Pepsi cu aroma de IAURT sau MOJITO. Iti vine sa crezi? Iata alte arome Pepsi existente in lume, insa de care nu toata lumea a auzit.

Ice Cream. Bautura racoritoare cu aroma de inghetata a fost comercializata in Rusia.
Pepsi Cappuccino. De acest sortiment sigur ai auzit, sau ai gustat, pentru ca acesta a fost distribuit pe teritorul tarii nostre si in Rusia.

Pepsi Summer Chill are aroma de mere si a putut fi gasit pe rafturile magazinelor din Polonia, scrie buzzfeed.com.

Pepsi Twist Mojito a fost conceput mai ales pentru italieni. Este de precizat ca bautura nu continea alcool, in ciuda numelui sugestiv.

Pepsi Gold a fost lansata in 2006, odata cu evenimentul sportiv al anului: Cupa Mondiala Fifa. Acesta a putut fi gasita in Japonia, Germania, Finlanda, precum si in intreaga Europa Centrala.

Pepsi Fire si Ice Pepsi au fost lansate pe piata simultan, una cu aroma de scortisoara, cealalta cu aroma de menta. Bautura a fost creata de retailerii din Guam (insula din vestul Oceanului Pacific) si distribuita in Thailanda, Malaysia, Singapore si Filipine.

Pepsi White
, bautura racoritoare cu aroma de iaurt a putut fi gasita pe rafturile magazinelor din Japonia.

Pepsi Blue Hawaii are culoare albastra si aroma de lamaie si ananas. Acesta poate fi gasit tot in Japonia.

Pepsi Red este pentru cei "experimentati" si carora le place mancarea picanta, pentru ca, are aroma de ginger.

Pepsi Crystal a fost creat in 1992 si distribuit in SUA, Canada, Australia si anumite tari din Europa si nu avea culoare, acesta fiind translucid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.