50% dintre romani au recunoscut ca iubesc in secret pe cineva, fara a avea curajul sa isi exprime sentimentele. Aceasta este una dintre concluziile unui studiu "indragostit".

Acelasi studiu realizat pe platforma online ivox.ro la cererea Liberty Center, arata ca doar 19% dintre romani si-au luat inima in dinti la un moment dat si si-au marturisit iubirea. Studiul a fost desfasurat pe un esantion reprezentativ de 1474 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 – 80 de ani.

Totodata, studiul a mai scos in evidenta faptul ca barbatii sunt mai curajosi decat femeile in a-si exprima sentimentele de dragoste.

Astfel, 19,6% dintre persoanele de sex masculin care au participat la sondaj (din totalul de 745 de barbati) au raspuns ca si-au declarat dragostea la un moment dat, fata de 18,11%, procentul femeilor care au recunoscut acest lucru (din totalul de 729 de femei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.