Google, cel mai mare motor de cautare, vrea sa ofere bani utilizatorilor pentru a obtine permisiunea sa instaleze un browser spion pe computerul acestora, pentru a monitoriza toate cautarile efectuate.
Prin acest sistem, numit Screenwise, Google va obtine informatii despre toate site-urile si motoarele de cautare accesate de utilizatorul calculatorului.

Mai mult, conform noului sau regulament pentru securitatea datelor, Google are dreptul sa furnizeze toate informatiile primite si serviciilor YouTube si Gmail, potrivit stirileprotv.ro.

  • Care este modalitatea de plata?

Reprezentantii firmei spun ca orice client se poate retrage oricand doreste, iar modalitatea de plata este urmatoarea: primul card de cadouri, in valoare de 5 dolari, va fi oferit la inscriere, apoi in fiecare luna va fi dat cate un card de 5 dolari, cat timp utilizatorul va ramane in sistem.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.