Are 41 de ani si sufera de o afectiune rara. Lianne Morgan poate sa cante insa are mari probleme atunci cand incearca sa vorbeasca. Cu toate acestea, canta.

Lianne sufera de disfonie spasmodic, afectiune caracterizata prin tulburarile vocii, in principal tulburari de natura fonatorie, pacientului fiindu-i greu sa rosteasca cuvintele. Vocea disfonica poate suna slabita, tipata, grosolana.

“Totul a inceput cand treceam printr-o perioada mai dificila. Tatal meu era bolnav, trebuia sa am grija de el. Medicul mi-a spus ca e de la stres, iar un specialist a crezut ca totul mi se trage de la o operatie mai veche. Cert e ca de la o zi la alta vocea a inceput sa-mi piara. Mi se intampla foarte des sa vorbesc, dar sa nu iasa niciun sunet. Nu cred ca ma voi face bine. Mi se pare incredibil ca atunci cand cant vocea mea e perfecta”, a marturisit cu greu Lianne, conform stirileprotv.ro

Cu toate acestea, femeia se pregateste sa-si lanseze primul sau album chiar anul asta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.