Mananca zilnic doar nuggets de pui de la fast-food de peste 15 ani, in conditiile in care acum are varsta de 17 ani. Faceti voi calculele si vedeti ce a patit.

Stacey Irvine, o adolescenta de 17 ani a ajuns sa fie dependenta de acest fel de mancare: nuggets de pui. Singura variatie in dieta adolescentei este cate o portie de cartofi prajiti din cand in cand.

Ea a ajuns in stare de inconstienta la spital, incapabila sa respire singura. I s-a descoperit o anemie severa, care ar fi putut sa o ucida in cateva zile, scrie dailymail.co.uk.

Cand si-a revenit, Stacey le-a spus medicilor ca nu s-a atins niciodata de legume sau fructe, in ultimii 15 ani de viata. Si totusi, in ciuda avertizarilor primite de la medici, Stacey nu si-a schimbat modul de alimentatie si continua sa manance nuggets.

Mama fetei este disperata si nu mai stie ce sa faca sa o convinga sa urmeze sfaturile medicilor: “Stie ca daca va manca asa in continuare, va muri. Ea spune ca nu poate sa manance altceva”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.