O femeie din Marea Britanie s-a trezit cu opt moldoveni nepoftiti in casa copilariei ei, abia scoasa la vanzare.

Dupa ce a mostenit casa de la mama ei si a inchiriat-o pentru cativa ani, Janice Mason a decis sa se debaraseze de trecut si sa o scoata la vanzare. Desi gasise un cumparator si spera ca totul sa se termine destul de repede, situatia a luat o intorsatura ciudata. Opt cetateni din Republica Moldova s-au mutat in casa, ilegal, inainte ca tranzactia imobiliara sa fie incheiata. Moldovenii au profitat de faptul ca nu locuia nimeni acolo si s-au instalat imediat cum au descoperit casa, scrie DailyMail.

Janice si sotul ei au aflat de intamplare abia dupa ce un vecin s-a dus sa-i intampine pe moldoveni, crezand ca ei sunt noii proprietari.

Cand i-au confruntat pe cei care au ocupat locuinta, moldovenii au spus ca au inchiriat imobilul de la o persoana pe nume Sharon Wright, careia i-au dat deja suma de 2.000 de lire sterline pentru chirie. Au cum sa dovedeasca acest lucru printr-un document, numai ca aceasta Sharon Wright a fost de negasit cand sotii Mason au incercat sa o contacteze.

Cum legea britanica nu este clara in acest domeniu si politia nu poate face nimic fara o baza legala, ramane ca domnul si doamna Mason sa-i dea pe moldoveni in judecata, proces care cu siguranta va fi lung si costisitor, pana sa-i poata evacua din locuinta lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.