Pentru al unsprezecelea an consecutiv, calatorii de la metrou din lumea intreaga si-au lasat acasa pantalonii pentru a sarbatori No Trousers Day".

Improv Everywhere, un grup care obisnuieste sa faca tot felul de glume, a organizat acest eveniment la care iau parte zeci de oameni imbracati doar pe jumatate. Evenimenentul a luat nastere in 2001 in New York cand sapte oameni, purtand doar chiloti, au coborat dintr-un metrou.

In ultimii 11 ani, miscarea a capatat amploare, extinzandu-se in 60 de orase.

- In Londra, anul acesta, 150 de indrazneti s-au impartit in grupuri ca sa faca fata frigului si privirilor uimite.

- In Toronto, locuitorii au asortat alte articole vestimentare lenjeriei intime purtate la vedere.

- Cei din Madrid, care s-au expus pe jumatate dezbracati, au fost opriti de politie inainte de a apuca sa coboare din metrou.

Improv Everywhere a lansat pe Facebook invitatia la acest eveniment. Peste 16,000 de persoane din toata lumea au spus ca vor participa. Cei implicati au fost rugati sa se comporte normal, asa cum o fac de obicei in metrou, citind carti, ascultand muzica si discutand. Ideea acestei actiuni este de a-i distra pe ceilalti calatori si de a lumina ziua celor care fac naveta, informeaza adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.