O tanara australiana in varsta de 22 de ani a supravietuit in mod "miraculos" unei sarituri de peste 100 de metri in apele fluviului Zambezi din Africa.

Erin Langworthy, aflata in vacanta, a decis sa sara cu coarda elastica in ajunul Anului Nou de pe un pod situat deasupra cascadei Victoria. La cateva secunde dupa ce a sarit, la 111 metri deasupra fluviului ce formeaza granita dintre Zambia si Zimbabwe, coarda s-a rupt.

Imaginile inregistrate de o camera de luat vederi o arata pe tanara in timp ce loveste apa din plin, cu picioarele legate, inainte de a fi luata de apele repezi ale fluviului.

"Totul s-a innegrit. Aveam impresia ca sunt lovita din toate partile", a povestit ea pentru televiziunea potrivit news.com.au. "Pe masura ce ma scufundam in apa, aceasta devenea tot mai rece si mi-am revenit". "Curentul era violent si am inceput sa aud zgomotul" cascadei, a declarat ea. "Este ca si cum ai fi in interiorul valului, esti aspirat catre fund apoi revii la suprafata, nu ai nicio orientare. Nu stiam daca sunt la suprafata sau la fund", a explicat ea.

Tanara a reusit sa inoate pana la malul fluviului, cu picioarele legate. "A fost destul de terifiant deoarece de mai multe ori coarda s-a agatat de pietre si ramasite. Trebuia, deci, sa ma scufund sa desfac coarda", a adaugat ea, conform MEDIAFAX.

"Da, intr-adevar, este un miracol ca am scapat", a declarat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.