Chiar daca o cercetare rezolva mistere greu de elucidat, stiinta poate fi invinsa de realitatea care ne inconjoara si care ne da raspunsuri la toate intrebarile.

Cele mai stupide si inutile studii din 2011 au descoperit ca "porcilor le place sa se balaceasca in noroi", lucru verificat in fiecare zi printr-o singura vizita intr-un cotet.

O alta cercetare a elucidat misterul conform caruia "sexul neprotejat este mai frecvent dupa consumul bauturilor alcoolice".

Desi acest lucru este evident, insa un grup de cercetatori canadieni au realizat nu mai putin de 12 cercetari privind legatura dintre alcoolul din sange si probabilitatea de a accepta folosirea prezervativului in timpul actului sexual. Fiecare crestere cu 0,1 la mie alcool in sange ducea la cresterea cu 5% a probabilitatii ca persoana respectiva sa faca sex neprotejat, scrie RL.

"Persoanele cu parteneri generosi au parte de casnicii fericite" este o alta concluzie a unui studiu realizat de cercetatorii de la National Marriage Project. Acestia au aflat ca persoanele ale caror parteneri de viata le ofera constant tandrete, atentie si cadouri, sunt mai fericite in casnicie decat cele care au parte de parteneri lipsiti de generozitate, scrie realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.