Chiar daca sunt bombastici, incendiari si provoaca scantei atunci cand ii privesti, sanii falsi sunt mai explozibili decat ati crede. La propriu.

Peste 3.000 de femei din Marea Britanie ar putea suferi complicatii de pe urma implanturilor cu silicon franceze, dupa ce guvernul britanic a revizuit riscurile.

Cotidianul britanic dailymail.co.uk dezvaluie ca implanturile mamare au un risc de explozie de 8 ori mai mare decat se crezuse initial, potrivit unui reputat chirurg plastician din Marea Britanie.

Aproximativ 40.000 de femei din Marea Britanie au apelat la implanturi cu silicon produse de " Poly Implant Prothese” (PIP). Dintre acestea, peste 400 vor actiona in istanta clinicile care le-au recomandat implanturile confectionate din silicon industrial. Aceste tipuri de implanturi sunt extrem de fragile, iar medicii suspecteaza ca ar putea provoca o forma de cancer.

In aceeasi ordine de idei, autoritatile franceze au recomandat femeilor aflate in aceasta situatie, peste 30.000 la numar, sa renunte la implanturi, intrucat exista riscul sa se deterioreze, iar siliconul sa ajunga in sange.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.