Experienta romaneasca demna de o vizita la Polulul Nord ajunge in paginile presei internationale. Deja celebrul hotel de gheata de la Balea Lac a atras atentie celor de la DialyMail, care scriu ca locatia este ideala pentru turistii care vor sa aiba parte de o experienta inedita.

Jurnalistii cotidianului britanic descriu hotelul de gheata de la Balea Lac ca fiind o locatie unica ce este reconstruita in fiecare an, turistii avand astfel garantia ca acesta nu va fi de doua ori la fel.

Hotelul, care se afla la o altitudine de 2.034 metri si are intre 10 si 14 camere, a avut in 2010 si un bar si un restaurant. Locatia este in imediata vecinatate a lacului Balea, astfel ca privelistea este asigurata.

Sursa foto: DailyMail.co.uk

Cotidianul scrie ca hotelul nu este recomandat persoanelor friguroase, deoarece temperatura din interior este de aproximativ minus 4 grade Celsius, desi personalul ofera turistilor paturi calduroase pentru paturi.

In ceea ce priveste accesul la hotelul de gheata, Daily Mail scrie ca acesta este destul de dificil, turistii fiind nevoiti sa mearga cu telecabina deoarece drumul de acces este inchis pe timp de iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.