Pentru cei care cred ca nu poti invata nimic de la televizor, luati aminte: o fata si-a salvat mama de la moarte folosind cunostintele acumulate din serialul preferat.

Potrivit Sheboygan Press, Kandace Seyferth zacea la baza scarilor casei sale, fara a putea respira din cauza unei crize puternice de astm. Fata sa de numai 10 ani a rectionat. Madisyn Kestell a sunat la serviciul de urgenta, si apoi, cu ajutorul unei prietene, si-a resuscitat mama. Fata a invatat sa aplice tehnica de resuscitare din serialul Anatomia lui Grey.

„Eu si mama mea urmarim serialul in fiecare joi, si de acolo am invatat”, a declarat fata. Madisyn a spus ca ea a facut respiratia gura la gura, iar prietena ei i-a apasat pe piept.

Cei de la serviciul de salvare au fost impresionati de ceea ce au facut fetele.

Insa acesta nu este primul caz cand ceea ce urmarim la televizor ajuta un copil sa isi pastreze calmul si sa actioneze intr-o situatie de acest gen.
La inceputul lui 2011, un copil a supravietuit in salbaticie folosind ceea ce invatase din emisiunile „Omul vs. Salbaticia” si „Supravietuitorul. Si-a petrecut 10 ore la temperaturi sub 0, insa a construit o cazemata pentru a sta la caldura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.