Un obiect gigantic, aproape cat o planeta, a aparut pe radarele astronomilor langa planeta Mercur. Fanaticii cred ca este vorba de un OZN.

Obiectul a aparut de nicaieri, intr-o serie de imagini ale coroanei Soarelui, realizate de un telescop NASA. Pe masura ce lumina trece pe langa planeta, un obiect rotund apare langa ea, cercetatorii NASA descriindu-l ca fiind un efect al procesarii imaginilor, scrie Daily Mail.

Inregistrarea a fost facuta cu telescopul Heliospheric Imager -1 si postat pe YouTube, unde peste 100.000 de oameni l-au vazut. Descrierea clipului suna in felul urmator: „E cilindric pe ambele fete si are o forma la mijloc. Arata cu siguranta ca o nava si, evident, este ascunsa”.

Imaginea a fost analizata de Laboratorul de Cercetare Navala din SUA, iar inginerul care s-a ocupat de acest caz, Nathan Rich, a explicat ca obiectul este, de fapt, imaginea planetei Mercur din ziua precedenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.