Ultima reclama a unui lant de restaurante fast-food din Africa de Sud a facut furori datorita indraznelii de care da dovada. Vezi de ce.

Lantul de restaurante fast-food Nando este recunoscut pentru doua lucruri: puiul picant si pentru reclamele pline de umor.

Compania a fost premiata pentru stilul inedit de abordare, insa noua reclama numita „Last Dictator Standing” (Ultimul dictator in picioare) intrece orice limita.

Noua reclama incepe cu Mugabe, presedintele din Zimbawbe, si un aranjament de cina pretentioasa destinata unui grup de dictatori „apusi”, care aici ii sunt cei mai buni prieteni, scrie Huffington Post.

Putem vedea astfel fanteziile lui Mugabe in care alearga intr-un peisaj idilic cu Gaddafi, face ingeri pe nisip cu Hussein si karaoke cu Mao, toate pe melodia „Those were the days” a lui Mary Hopkins.

La final, Mugabe este singur si trist la masa. Reclama a fost lansata de Ziua Recunostintei si are mesajul „In aceasta perioada a anului, nimeni nu ar trebui sa fie singur”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.