Mersul la toaleta nu a fost niciodata atat de distractiv. Un nou joc care isi face loc la pisoarele barurilor din Londra distreaza clientii. Vezi despre ce este vorba.

Cititul de ziare sau reviste la toaleta are un nou rival: jocurile video. O companie britanica, Captive Media, a creat un joc video ce a fost instalat in toaleta barbatilor, la pisoar. Si nu, nu e un joc ce poate fi controlat cu mainile, ci cu… jetul de urina.

Atunci cand urineaza, barbatii pot atinge diferiti senzori ai pisoarului, fapt ce controleaza jocul, scrie Huffington Post.

Momentan exista trei tipuri de jocuri: un stimulator de ski, trivia si unul cu pinguini.

In medie, o “vizita” la pisoar dureaza aproximativ 55 de secunde, suficient pentru a juca ceva.

Consola a fost testata initial in Cambridge inainte de a fi introdusa in pub-urile londoneze, insa ele vor fi intalnite mai peste tot in urmatoarele cateva luni.

Captive Media a lansat astfel primul loc “hands free” (fara maini), insa ideea nu e este tocmai originala, cei de la Sega, din Japonia, au lansat un joc similar numit “Toylets” (toaletele) acest an.

Inaintea jocului, dar si dupa, este rulata o reclama scurta cu o bautura de la bar, relateaza The Telegraph.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.