Da, aceasta este masina viitorului: un smartphone pe patru roti. Prezentata in cadrul Tokyo Motor Show, vehiculul a surprins publicul. Vezi ce poate face el.

Masina experiementala Fun-Vii – care vine de la vehicul, interactiv si internet – a fost prezentata pentru prima data in cadrul Tokyo Motor Show.

Conceputa pentru a arata cat de avansata este tehnologia, masina functioneaza asemeni unui computer, recunoscand si salutand soferul, si permitandu-i sa se conecteze la internet, fie prin usa asemeni unui ecran de smartphone, fie printr-o interfata incorporata in interior.

Desprinsa parca din filmele Sci-Fi, masina isi poate schimba culoarea si designul caroseriei datorita display-ului, scrie The Telegraph.

Ne-am gandit ca ar fi distractiv sa punem un smartphone pe patru roti. Iata cum s-a nascut Fun-Vii”, a declarat Akio Toyoda, presedintele Toyota Motor Corporation. „O masina trebuie sa ne farmece din punct de vedere emotional. Daca nu e distractiva, nu e masina”.

Momentan, masina va ramane numai la stadiul de concept, insa Toyota a spus ca aceasta masina este un exemplu a ceea ce vom experiementa in „20xx”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.