Un om de stiinta a descoperit o solutie prin care oamenii vor putea experimenta orgasmul fara a face sex. Vezi ce propune el.

Oamenii nu vor mai avea nevoie sa faca sex in 2030 pentru ca orgasmul sau alte senzatii placute vor putea fi experimentate cu ajutorul unor microcipuri pe piele, sustine cercetatorul britanic Ian Pearson.

Aceste semnale ale sistemului nervos central din timpul sexului vor fi inregistrate de chip-uri si vor putea fi redate in orice moment, atunci cand e nevoie.

Omul de stiinta este convins ca astfel de senzori for fi disponibili in viitorul apropiat. Acesti senzori vor fi suficient de sofisticati incat sa detecteze si sa inmagazineze aceasta colectie de stimuli care creeaza experientele senzoriale – precum stransul mainii, imbratisari sau chiar cei din timpul actului sexual. Apoi, senzorii vor stimula sistemul nervos pentru a crea iluzia de caldura, presiune si miscare.

Cei care vor dori sa aiba parte de placeri sexuale, dar nu au partener, vor putea experimenta versiunea electronica a sexului, scrie Pravda.ru.

Mai mult, el crede ca acest tip de chip poate fi implantat in creier, si ca oricine poate sa ajunga la orgasm fara sa faca sex. Tot ce va trebui acea persoana va fi sa apese o tasta a computerului, care mai apoi va transmite un semnal wireless, catre senzor, pentru a stimula grupurile de neuroni responsabile pentru orgasm.

Pearson spune ca aceasta nu este doar o fantezie si ca cercetatorii de la Universitatea Berkeley din California a condus un experiment recent pe aceasta tehnologie. Ei au capturat imaginea creierului unui om cu ajutorul RMN-ului in timpul actului sexual. [[VIDEO] Cum arata creierul unei femei in timpul orgasmului]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.