Un amator a reusit sa surprinda trei fenomene naturale extraordinare in aceeasi fotografie.

Fotografia a fost facuta de Tommy Eliassen in Norvegia, pe 25 septembrie, la inceputul sezonului propice de aparitie a aurorelor boreale, scrie Daily Mail.

Omul povesteste ca au fost conditiile ideale unei sesiuni de fotografie: a reusit sa traga 7 cadre, dupa care cerul s-a innorat. El nici nu si-a dat seama ce fotografiaza, pentru ca era prea concentrat sa faca setarile bune. Dupa aceea el a realizat ca surprinsese ceva cu adevarat special, si ca aceasta ocazie nu poti sa o ai decat o data la cativa ani.

Fotograful amator este pasionat de peisajele nocturne si spune despre locul in care a captat imaginile spectaculoase, Ifjord, ca este perfect pentru acest tip de fotografii pentru ca numai 10 oameni locuiesc acolo, iar cel mai apropiat oras se afla la 130 km distanta, asa ca poluarea nu este un obstacol.

Pentru pasionati mentionam detaliile tehnice: Nikon D700 cu un obiectiv de 14-24 mm cu f 2.8, iso 4000-8000, si expunere 25-30 secunde.

Vezi mai multe imagini aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.