Peste tot pe internet circula o multime de poze, incredibil de multe poze, fenomen care a inspirat un artist olandez sa creeze ceva inedit. Vezi imaginile.

Trebuie doar sa te duci pe Facebook sau Flickr pentru a fi bombardat cu momentele speciale ale cunoscutilor tai capturate cu aparatul foto, scrie Daily Mail.

Erik Kessels a creat un proiect numit Photography In Abundance (Fotografie in abundenta), prin care sa le dea vizitatorilor ocazia sa inteleaga la scara larga cat de multe imagini sunt impartasite pe un site, in mod obisnuit, in 24 de ore. El a umplut o camera cu milioane de poze, descarcate si printate. Pozele reprezinta totalitatea de imagini incarcate pe Flickr in 24 de ore.

In prezent, sunt mai mult de 6 miliarde de poze pe Flickr, si ce este cel mai incredibil este ca acelasi numar de poze este incarcat pe Facebook odata la doua luni.

Puteti vizita galeria artistului in Amstedam, pana pe 7 decembrie.

Vezi mai multe imagini aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.