Un film a fost sursa inspiratiei pentru o inventie menita sa ii apropie pe cei care au o relatie la distanta.

Pillow talk, titlul unui film clasic din 1959, cu Doris Day si Rock Hudson, a fost sursa de inspiratie pentru numele unei inventii marca Jonna Montgomery: o perna a iubirii, care sa-i apropie pe cei care au o relatie la distanta, ajutandu-i sa (a)doarma impreuna, oricat de departe unul de celalalt i-ar prinde noaptea.

Fiecare din cei doi are o perna si un inel cu senzor pe care il poarta. Senzorul va trimite un semnal wireless catre perna celuilalt astfel incat, atunci cand unul din ei se baga in pat, perna persoanei iubite incepe sa se lumineze. In modul acesta perna indica prezenta persoanei iubite. Punand capul pe perna vei putea auzi bataile inimii persoanei iubite in timp real. Rezultatul acestei inventii este interactiunea intima intre doi iubiti, indiferent de distanta dintre ei, scrie www.joannamontgomery.com.

Pillow talk se va lansa pe piața in 2012, fiind disponibila, cum altfel, decat… online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.