Milioanele de vizualizari pe Internet nu numai ca le-au facut copiii celebrii, dar le-au adus si sume de bani frumoase parintilor care si-au filmat odraslele in ipostaze haioase.

Producatorii de filme stiu ca bebelusii sau animalele nu le vor aduce niciodata succesul.. insa filmele scurte cu copii razand, cu pisici dragute sau cu ursi panda care stranuta aduc sute de mii de lire creatorilor lor.

Un clip de 58 de secunde cu doi frati i-a adus familiei respective o suma de 100.000 lire dupa ce a fost vazut de 386 milioane de ori. Filmul a devenit o adevarata senzatie pe internet pe pagina YouTube, aducandu-i tatalui copiilor o suma frumusica din banii reveniti din publicitate, scrie Daily Mail.

Site-ul a declarat ca sute de familii scot sume generoase din idei similare.

„Charlie bit my finger – again!” (Charlie mi-a muscat degetul, inca o data!) este titlul filmuletului in care Charlie, in varsta de un an, i-a muscat degetul fratelui sau. Filmul in care Charlie rade iar fratele sau de 3 ani plange cu lacrimi de crocodil a fost postat pentru ca prietenii familiei sa se amuze. Insa el a devenit un adevarat fenomen. Acest film si altele asemanatoare au adus in contul familiei peste 100.000 lire, dupa ce acestia au semnat un contract cu site-ul.

Site-ul monitorizeaza toate filmuletele si, daca unul din ele devine viral, atunci el ii contacteaza pe cei care l-au upload-at. Veniturile castigate din urma publicitatii sunt impartite intre site si creatorul filmului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.