Atunci cand te gandesti la fotografii faimoase, imaginea desktopului vine in mine cel mai probabil. Afla care este povestea din spatele acestei imagini.

Chuck O’Rear era in drum spre prietena sa, cand, deodata, a fost impresionat de frumusetea peisajului. Multi si-ar fi continuat drumul mai departe, dar nu si el. Fostul fotograf National Geographic a fost atat de fermecat de iarba verde, de norii albi si de cerul albastru de California incat a coborat din masina si a facut cateva poze. Nu i-a trecut prin cap niciun moment ca aceasta imagine va deveni cea mai popular de pe planeta, scrie Daily Mail.

Atunci cand te gandesti la fotografii faimoase, imaginea desktopului vine in mine cel mai probabil. Inginerii de la Microsoft au ales aceasta imagine sa faca parte din pachetul Winwods XP.

Desi el a semnat o clauza de confidentialitate in privinta devulgarii pretului fotografiei, se stie doar ca este a doua cea mai scumpa fotografie din lume.

A fost o simpla fotografie pana cand agentul sau l-a sunat si i-a zis ca Microsoft doreste sa cumpere originalul, si atunci si-a dat seama ca a tras lozul cel mare.

Vezi mai multe imagini aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.