Rick Perry probabil isi dorea sa se devina invizibil la gandul unei debateri la care urma sa participe, si aproape ca a reusit.

Un fizician de la Universitatea Texas din Dallas a reusit sa creeze pelerina invizibila descrisa in cartile Harry Potter. Si nu, nu se procureaza de la faimoasa scoala de vrajitori, scrie Daily Mail.

Ali Aliev, cercetatorul din spatele performantei, spune ca a reusit sa creeze pelerina folosind nanotuburi din carbon, care arata ca niste fire subtiri de ata. “Chiar putem ascunde obiecte.. putem sa le facem sa dispara pentru un timp”, a declarat el.

Intr-un film postat pe youtube, firele se vad disparand si aparand la loc.

In Suedia, oamenii de stiinta lucreaza la un invelis invizibil care sa protejeze tancurile pe campul de lupta. Noua tehnologie se foloseste de scannere pentru a recepta ce se afla in mediul inconjurator si pentru a putea reproduce imaginile pe panourile aflate pe vehicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.