A dat jobul la banca pe cel de coafez, pasiunea pentru sport s-a transformat in ura, si a trecut de la dragoste pentru femei la cea pentru barbati. Cum? De ce?

Chris Birch, un tanar de 26 de ani, a suferit un infarct in timpul unui antrenament. In timpul recuperarii, el si-a dat demisia de la banca la care lucra, si s-a angajat ca si coafez, a inceput sa urasca sportul, si-a anulat logodna si… a inceput sa se intalneasca cu barbati, scrie The Telegraph.

“Cand m-am trezit eram homosexual, si inca sunt. Suna ciudat, insa atunci cand mi-am revenit, m-am simtit diferit. Nu am mai fost atras de femei.. pur si simplu. Nu am fost niciodata atras de barbati, si nici nu am avut prieteni homosexuali.”, spune Chris.

Inainte de accident, barbatul se gandea sa se casatoreasca cu prietena lui si sa isi petreaca sfarsiturile de saptamana jucandu-se rugby si band cu prietenii sai.

“Oamenii aproape ca nu ma recunosc, iar noua infatisare imi da mai multa incredere in mine”.

Acum doi ani, un alt barbat s-a trezit dupa un infarct si a descoperit ca poate sa deseneze intr-un mod incredibil, desi inainte nici nu se apropia de culori sau creioane.

Joe Korner, purtatorul de cuvant al Asociatiei Infarct , a declarat ca “in timpul recuperarii, creierul face noi conexiuni neurologice care poate sa schimbe felul de a fi al oamenilor, precum accentul, limba si chiar… sexualitatea.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.