Bratara minune tine cont de toate activitatile tale zilnice si iti da sfaturi personalizate despre cum poti sa duci o viata mai sanatoasa.

Jawbone brandul cunoscut pentru castile cu Bluetooth, insa noul sau produs – bratara UP, are teluri mai inalte. Bratara iti inregistreaza obiceiurile alimentare, somnul si activitatea fizica si le sincronizeaza cu ajutorul unei aplicatii pe telefonul mobil si iti da sfaturi de cum poti avea o viata mai sanatoasa, scrie Daily Mail.

Din momentul in care te trezeste (vibrand dupa ce ti-a inregistrat cat de mult dormi), ea monitorizeaza tot ce faci, indemnandu-te sa te trezesti si sa faci miscare daca ai stat prea mult timp nemiscat, si chiar inregistreaza de fiecare data cand mananci. Noua bratara tine locul unui antrenor personal care nu pleaca de langa tine niciodata si care te bate vesnic la cap.

Nu este primul produs de acest gen, piata cunoscand monitoare de fitness sau de somn, insa niciunul nu a fost creat pentru a te insoti tot timpul.

Jawbone isi descrie noul produs ca fiind “atractiv, durabil, rezistent la apa si neintruziv” si ca se potriveste atat tinutelor pentru petrecere, cat si celor de la sala de sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.