O companie din SUA va scoate pe piata primul whiskey fara alcool, perfect pentru cei care nu beau la petreceri pentru ca sunt cu masina sau au probleme medicale.

ArKay a promis sa aduca “gustul exceptional de whiskey, fara alcool insa”, bautura ideala pentru cei care nu pot sa consume alcool din motive de sanatate, din cauza religiei sau pentru ca sunt cu masina. Acest produs este certificat Halal si astfel este asteptat sa intre pe pietele din tarile musulmane si din Orientul Mijlociu.

“Gustul exceptional al whisky-ului fara alcool va face aceasta bautura sa fie perfecta, atat pentru zi cat si pentru noapte”, a declarat purtatorul de cuvant pentru ArKay, citeaza Daily Mail.

Replicile agresive nu au intarziat sa apara. Purtatorul de cuvant al Asociatiei Scotch Whiskey a declarat ca “nu este posibil sa faci whiskey fara alcool. Aceasta companie nu face decat sa profite de renumele bauturii originale”.

ArKay, bautura produsa de compania din SUA numita Scottish Spirits Ltd, va fi o bautura facuta din apa si multe chimicale, arome si culori. Ea va fi lansata pe 1 decemrie. In Marea Britanie o sticla va costa 10 lire, iar o cutie 4 lire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.