O femeie in varsta de 92 de ani a ramas uimita cand intr-un magazin local din Essex, Marea Britanie, i s-a cerut cartea de identitate atunci cand a incercat sa cumpere o sticla de whiskey.

Acesteia i s-a refuzat dreptul de a cumpara alcoolul pentru ca nu a avut la ea pasaportul sau carnetul de conducere. Ea a incercat sa isi dovedeasca varsta folosindu-se de legitimatia de transport public special pentru persoanele de peste 60 de ani, insa nu a fost de ajuns.

Este, probabil, primul caz din lume in care o persoana nascuta in 1919 si care a implinit 18 ani in 1937 sa isi dovedeasca majoratul in 2011… Si sa nu i se vanda alcool.. din cauza ca nu avea asupra ei cartea de identitate, scrie Daily Mail.

Diane este mama a doi copii si strabunica a altor trei. Ea spune ca acest incident i se pare ridicol si ofensiv. Sa nu mai spunem ca este o insulta la adresa bunului simt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.