O femeie din Anglia este prizoniera propriei case din cauza alergiilor de care sufera. Sistemul medical i-a refuzat dreptul la o viata normala.

Sarah Mills, o femeie in varsta de 29 de ani, este alergica la aproape orice: de la caini la pisici, pana la parfum la petrol.

Daca ea intra in contact cu diverse tipuri de mancare, pielea i se umfla si se inroseste, are mancarimi, o dor incheieturile si are dureri groaznice de stomac, scrie Daily Mail.

Ea spune ca se afla in aceasta situatie din cauza sistemului medical care a ignorat recomandarile medicului ei si i-au taiat fondurile pentru vaccinurile de care are nevoie pentru a duce o viata normala. Serul in valoare de 4.000 lire ar putea-o ajuta sa faca fata a peste 74 de tipuri de factori alergeni.

Sistemul medical sustine ca nu exista dovezi conform carora acest vaccin chiar ar ajuta-o. Decizia de a-i suspenda fondurile pentru vaccin a venit dupa ce un doctor a acuzat-o ca simuleaza alergia.

Sarah nu poate nici sa manance ca un om obisnuit. Ea poate manca numai mazare, broccoli si curcan. Chiar si asa, organismul ei reactioneaza destul de rau si la aceste produse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.